Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

Τις προτάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, παρέλαβε χθες βράδυ η Κομισιόν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου, Μ. Σχοινά.

Η Κομισιόν, είπε ο κ. Σχοινάς θα αρχίσει να εξετάζει τώρα την πρόταση ως προς τα συστατικά της στοιχεία και θα τη συζητήσει με τις ελληνικές αρχές ξανά, στα τέλη του μήνα, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης, όταν αυτή αρχίσει. Η Κομισιόν δεν θέλησε να προσδιορίσει από τώρα με ακρίβεια την ημερομηνία καθόδου της τρόικας στην Αθήνα, κάτι που θα συμβεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Κομισιόν υπενθυμίζει την ανάγκη συναίνεσης για την επίτευξη των στόχων της μεταρρύθμισης, με πηγές της να υπενθυμίζουν τα αποτελέσματα των τεσσάρων συναινετικών ψηφοφοριών στο ελληνικό κοινοβούλιο, αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας του Ιουλίου - Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE