Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

Τις προτάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, παρέλαβε χθες βράδυ η Κομισιόν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου, Μ. Σχοινά.

Η Κομισιόν, είπε ο κ. Σχοινάς θα αρχίσει να εξετάζει τώρα την πρόταση ως προς τα συστατικά της στοιχεία και θα τη συζητήσει με τις ελληνικές αρχές ξανά, στα τέλη του μήνα, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης, όταν αυτή αρχίσει. Η Κομισιόν δεν θέλησε να προσδιορίσει από τώρα με ακρίβεια την ημερομηνία καθόδου της τρόικας στην Αθήνα, κάτι που θα συμβεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Κομισιόν υπενθυμίζει την ανάγκη συναίνεσης για την επίτευξη των στόχων της μεταρρύθμισης, με πηγές της να υπενθυμίζουν τα αποτελέσματα των τεσσάρων συναινετικών ψηφοφοριών στο ελληνικό κοινοβούλιο, αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας του Ιουλίου - Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.