Σήμερα η κηδεία της 39χρονης Κωνσταντίνας - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Σήμερα η κηδεία της 39χρονης Κωνσταντίνας - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών η Κωνσταντίνα Κλεόπα από τη Λευκωσία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους ανθρώπους που την γνώριζαν.

Η Εξόδιος Ακολουθία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026, στις 16:30, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία. Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της να παραστούν στην ακολουθία.

Συλλυπητήρια θα γίνονται δεκτά στην εκκλησία από τις 16:00.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE