Αυτή και αν είναι αλλαγή! Διαβάστε τι ανακοινώθηκε για το Twitter που θα λατρέψουν οι χρήστες

Αυτή και αν είναι αλλαγή! Διαβάστε τι ανακοινώθηκε για το Twitter που θα λατρέψουν οι χρήστες

Επιτέλους! Αυτο που ζητούσαν όλοι οι χρήστες θα γίνει σύντομα πραγματικότητα!

Δυνατότητα για μεγαλύτερες αναρτήσεις σχεδιάζει να δώσει το Twitter, παρέχοντας την ευκαιρία στους χρήστες που το επιθυμούν να επεκταθούν πολύ πέρα από τους 140 χαρακτήρες.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δικτυακό τόπο Re/code, η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει στο τέλος του τρίτου τριμήνου την υπηρεσία των μεγάλων tweets.

Πόσο μεγάλων; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όριο για τις μεγάλες αναρτήσεις θα επεκταθεί στους 10.000 χαρακτήρες. Όσο δηλαδή είναι το όριο στα απευθείας μηνύματα.

Επειδή, όμως, οι 140 χαρακτήρες αποτελούν ειδοποιό γνώρισμα του Twitter, οι ιθύνοντες της εταιρείας πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός παίζει σημαντικό ρόλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή μία εκδοχή του προϊόντος όπου οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι σήμερα στην timeline του χρήστη, με μία επισήμανση ότι υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο, όταν αυτό είναι διαθέσιμο.

Έτσι, με ένα κλικ στο tweet αυτό θα επεκτείνεται αποκαλύπτοντας το επιπλέον κείμενο. Το σχέδιο όμως αυτό ενδέχεται να μην είναι το τελικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE