Νεαροί χτύπησαν και τραυμάτισαν 16χρονο μέσα σε κατάστημα στο Μεσολόγγι - Δύο συλλήψεις

Νεαροί χτύπησαν και τραυμάτισαν 16χρονο μέσα σε κατάστημα στο Μεσολόγγι - Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 18 και 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/8) στο Μεσολόγγι, καθώς επιχείρησαν να κλέψουν και χτύπησαν έναν 16χρονο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και παράνομη βία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τρίτης (18/8) ο 16χρονος συλληφθείς φέρεται να απαίτησε με την απειλή βίας από έναν συνομήλικό του να του δώσει το τσαντάκι του. Στη συνέχεια ο 16χρονος με τον 18χρονο πήγαν σε ένα κατάστημα, όπου εντόπισαν τον άλλον 16χρονο και με ακόμα δυο συνεργούς του τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας/Παράλληλη Έδρα Μεσολογγίου.

Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE