Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου, καθώς από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα.
Μετά το ατύχημα, ο 14χρονος είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο, όπου παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.
Χωρίς κράνος ο 14χρονος
Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Τραχώνι, όταν ο 14χρονος, ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, προσέκρουσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ανήλικος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ το σημείο στο οποίο κινείτο δεν ήταν επιτρεπόμενο για χρήση ηλεκτρικού πατινιού.
Πρόκειται για το τέταρτο σοβαρό ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι που καταγράφεται τους τελευταίους μήνες στη Λεμεσό, με ένα από τα προηγούμενα να ήταν θανατηφόρο.