Παραλίγο τραγωδία στη Δερύνεια: Φορτιστής πήρε φωτιά στο κρεβάτι ανήλικου - Ξύπνησε και έτρεξε στους γονείς του

Παραλίγο τραγωδία στη Δερύνεια: Φορτιστής πήρε φωτιά στο κρεβάτι ανήλικου - Ξύπνησε και έτρεξε στους γονείς του

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στη Δερύνεια, όταν φωτιά ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο ανήλικου σε διώροφη κατοικία, ενώ μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με φορτιστή.

Ο ανήλικος αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φωτιά, βγήκε αμέσως από το δωμάτιο και ειδοποίησε τους γονείς του. Όλα τα μέλη της οικογένειας εγκατέλειψαν την κατοικία, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 03:40, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα να ανταποκρίνονται για την κατάσβεση.

Από τη φωτιά και τις υψηλές θερμοκρασίες προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο υπνοδωμάτιο, ενώ επηρεάστηκε και ο υπόλοιπος όροφος της κατοικίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ως αιτία της πυρκαγιάς προσδιορίστηκαν ο φορτιστής και το φορητό τηλέφωνο, τα οποία, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ανήλικος, βρίσκονταν πάνω στο κρεβάτι με τον φορτιστή σε λειτουργία.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE