Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χρυσόστομο Παναγιώτου, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το βράδυ στο δρόμο Κελλιών – Τρούλλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Παναγιώτου, ο 30χρονος Γεώργιος Γεωργίου, από τη Λάρνακα, οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο μοτοσικλετιστής, ενώ εισήλθε σε στροφή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με σαλούν όχημα.

 

Στο σαλούν όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Από την προκαταρκτική ενημέρωση, οι τέσσερις επιβαίνοντες στο όχημα είναι καλά στην υγεία τους.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 30χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 30χρονος φέρεται να μην έφερε προστατευτικό κράνος κατά τον χρόνο του δυστυχήματος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν με ακρίβεια οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Γεωργίου Γεωργίου αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στις 10:30 το πρωί.

Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 28χρονη, έχοντας ως συνοδηγό 32χρονο και επιβάτες στα πίσω καθίσματα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 4 και 2 ετών.

Τόσο ο μοτοσικλετιστής όσο και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 29χρονου, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.  

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο Γεωργίου, δεν έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE