ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τραυματίστηκε αγοράκι στο κεφάλι – Πρόστιμο 6.000 ευρώ στην εταιρεία

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τραυματίστηκε αγοράκι στο κεφάλι – Πρόστιμο 6.000 ευρώ στην εταιρεία

Τραυματισμός αγοριού σε γνωστό παιδότοπο της Λευκωσίας!

Αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι σε παιχνιδότοπο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λεμεσού στον Στρόβολο, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Ο ανήλικος προσκομίστηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο για νοσηλεία, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς δεν υπήρξε περαιτέρω επιπλοκή της υγείας του.

Ο γνωστός παιδότοπος επιβαρύνθηκε με πρόστιμο 6000 ευρώ, μετά από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για παραλείψεις σχετικά με την ασφάλεια του χώρου και για το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση εξέτασε το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του αρμόδιου υπουργείου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE