Πέθανε ο Πέτρος Πέτρου: Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Πέθανε ο Πέτρος Πέτρου: Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου του Πέτρου Πέτρου που απεβίωσε το Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 σε ηλικία 69 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 και ώρα 17:00μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού στην Αλάμπρα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 16:30μ.μ.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το ΣΚΕ Αλάμπρας και για το Φιλάνθρωπικό Ίδρυμα Αλκίνοος για τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και αδελφό + nΕTPO M. ΠΕΤΡΟΥ (από τη Λύση και τέως κάτοικο Αλάμπρας) που απεβίωσε το Σάββατο 29/08/2026 σε ηλικία 69 ετών, κηδεύουμε τη Δευτέρα 31/08/2026 και ώρα 5:00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Σωτήρος Χριστού στην Αλάμπρα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 4:30 μ.μ. Οι τεθλιμμένοι: Σύζυγος: Λίζα Παιδιά: Μαρία και Μιχάλης Αδελγή: Κίκα και λοιποί συγγενείς. Παρακαλούμει όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το ΣΚΕ Αλάμπρας και για Φιλανθρωπικό" Ίδρυμα Αλκίνοος για τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις. Γραφείο Κηδειών Ταξιάρχες"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE