Στη Λεμεσό η τελευταία πράξη για τον Ντίμη Μαυρόπουλο που πέθανε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο

Στη Λεμεσό η τελευταία πράξη για τον Ντίμη Μαυρόπουλο που πέθανε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο

Στη τελευταία του κατοικία οδηγείται την Πέμπτη ο άτυχος επιχειρηματίας Ντίμης Μαυρόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο, την ημέρα που η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Κύπρο.

Η τραγική είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη Λεμεσό, γενέτειρα του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός τόσο για τη δραστηριότητά του στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και για τη σύνδεσή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Κύπρο.

Η κηδεία του Ντίμη Μαυρόπουλου θα τελεστεί την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη Λεμεσό.

Η οικογένειά του θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:00 το πρωί.

Μάλιστα, η παράκληση της οικογένειας προς όσους παρευρεθούν είναι ιδιαίτερη και συγκινητική: αντί για μαύρα, να φορέσουν χρώμα, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή και τη μνήμη του άτυχου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε επί της σορού του από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα, αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός εντός ύδατος, σε συνδυασμό με πολλαπλές κακώσεις στο σώμα.

Οι κακώσεις κρίθηκαν συμβατές με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία, στο πλαίσιο της έντονης θαλασσοταραχής και της ατυχηματικής πρόσκρουσης του σκάφους στο οποίο επέβαινε.

Η τραγωδία του Ντίμη Μαυρόπουλου αποτελεί μία από τις πιο συγκλονιστικές συνέπειες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κύπρο, αφήνοντας πίσω της θλίψη και συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE