VIDEO - Παίρνουν «φωτιά» οι τιμές των καυσίμων – Ενδέχεται να πλησιάσει τα €2,00 το πετρέλαιο κίνησης

VIDEO - Παίρνουν «φωτιά» οι τιμές των καυσίμων – Ενδέχεται να πλησιάσει τα €2,00 το πετρέλαιο κίνησης

Στις 17 Σεπτεμβρίου λήγει η μειωμένη φορολογία στα καύσιμα, κάτι που προκαλεί σοβαρές ανησυχίες στους καταναλωτές.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma, «Μεσημέρι και κάτι», ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ανέφερε πως «αν δεν είχαμε την επιχορήγηση από την Κυβέρνηση, θα είμασταν στο €1,95 για το πετρέλαιο κίνησης».

Ωστόσο, πάλι όπως είπε, «υπάρχει ανησυχία γιατί σιγά σιγά ανεβαίνει η τιμή. Σήμερα πάλι είχαμε μικρές αυξήσεις, αν συνεχιστεί αυτό σίγουρα θα πλησιάσουμε τα €2,00».

«Ζαλίζει» και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδούλου, «ένα άλλο θέμα που είναι πολύ σοβαρό είναι το πετρέλαιο θέρμανσης που έχει πλησιάσει το 1,50, πλησιάζει και ο χειμώνας, δεν είχαμε ποτέ τέτοιες τιμές».

«Μας προβληματίζει πάρα πολύ και εμάς και τους καταναλωτές», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως, «ελπίζουμε ότι η Κυβέρνηση θα ανανεώσει το φόρο κατανάλωσης γιατί όταν τον είχε ανακοινώσει οι τιμές ήταν ήδη πιο χαμηλές απ΄ ότι είναι σήμερα»

«Αν όχι… καήκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδούλου.

Αναμένουν «ανάσες» οι καταναλωτές

Σε δηλώσεις τους στη κάμερα του Sigma οι πολίτες έκαναν λόγο για ανυπόφορες τιμές.

«Δεν μπορούμε, δεν αντέχει η οικονομία», τόνισε ο πρώτος πολίτης.

Ένας άλλος πολίτης ανέφερε πως υπάρχουν λόγοι που αυξάνεται η τιμή των καυσίμων. «Πρέπει και εμείς οι καταναλωτές να μην κάνουμε πολλή κατανάλωση», πρόσθεσε.

Δείτε όσα ανέφεραν στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE