Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Ντίμη Μαυρόπουλο που πέθανε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο - Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Ντίμη Μαυρόπουλο που πέθανε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο - Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία

Το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία Ντίμη Μαυρόπουλο λέει σήμερα η Λεμεσός, μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:00 το πρωί.

Ιδιαίτερη είναι η παράκληση της οικογένειας προς όσους θα παρευρεθούν για το τελευταίο αντίο, καθώς ζητήθηκε, αντί για μαύρα ρούχα, να φορέσουν χρώμα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη ζωή και τη μνήμη του Ντίμη Μαυρόπουλου.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος τη Λεμεσό και προκάλεσε συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν, τόσο μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα όσο και από τη σύνδεσή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Κύπρο.

Ο Ντίμης Μαυρόπουλος έχασε τη ζωή του στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Κάβο Γκρέκο, την ημέρα που η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Κύπρο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός εντός ύδατος, σε συνδυασμό με πολλαπλές κακώσεις στο σώμα, οι οποίες κρίθηκαν συμβατές με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Σήμερα, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώρισαν αναμένεται να βρεθούν στη Λεμεσό για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE