Ντάισελμπλουμ: Θα χρειαστούν μήνες για την ελληνική αξιολόγηση

Ντάισελμπλουμ: Θα χρειαστούν μήνες για την ελληνική αξιολόγηση

Στους δημοσιογράφους μίλησε σήμερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο πλαίσιο της ανάληψης της Ολλανδικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο επικεφαλής του Eurogroup αναφορικά με την Ελλάδα και το πρόγραμμα σχολίασε, όπως μεταδίδει η Ελένη Βαρβιτσιώτη μέσω του Twitter της, «Δεν υπάρχει ελληνικό πρόγραμμα χωρίς την παρουσία του ΔΝΤ.

Η αξιολόγηση της Ελλάδας για να είμαστε ρεαλιστές θα χρειαστεί μήνες και όχι εβδομάδες», ενώ αναφορικά με το προσχέδιο για το ασφαλιστικό ο κ.Ντάισελμπλουμ σχολίασε «Δεν έχω δει τις μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού συστήματος, μόνο ότι έχω διαβάσει στις εφημερίδες. Πρέπει πρώτα να αξιολογηθεί από τους θεσμούς και θα μας ενημερώσουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE