Παραλίγο τραγωδία στον Πωμό: 55χρονος τουρίστας έπεσε στη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του

Παραλίγο τραγωδία στον Πωμό: 55χρονος τουρίστας έπεσε στη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού στην Πάφο, όταν Γερμανός τουρίστας, ηλικίας περίπου 55 ετών, βρέθηκε στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του, έπειτα από πτώση από την αποβάθρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pafospress, ο άνδρας γλίστρησε στο σημείο όπου τοποθετούνται οι βάρκες και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν άμεσα οι ναυαγοσώστες Άλκης Νικολάου και Ευριπίδης Αθηνοδώρου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν χωρίς καθυστέρηση στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάσυρσή του από το νερό.

Η ψύχραιμη και άμεση αντίδραση των δύο ναυαγοσωστών αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, χωρίς την έγκαιρη παρέμβασή τους, η εξέλιξη του περιστατικού θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σοβαρή, ακόμη και να οδηγήσει σε πνιγμό.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια από συγγενικό του πρόσωπο για ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE