Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τις Şerife Özdemir και Nazmiye Özbolat.
Οι οικογένειες των δύο θυμάτων έχουν ήδη ενημερωθεί, σύμφωνα με δήλωση του λεγόμενου πρωθυπουργού του ψευδοκράτους, Ουνάλ Ουστέλ.
Στους 12 οι νεκροί – 16 οι αγνοούμενοι
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του ναυαγίου ανέρχεται πλέον σε 12, ενώ 16 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Ο Ουνάλ Ουστέλ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή του στους οικείους τους.
«Μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, επιβεβαιώθηκε ότι ο αριθμός των θυμάτων του δυστυχήματος ανέρχεται σε 12, ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων ανέρχεται σε 16», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Την ίδια ώρα, οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην περιοχή όπου σημειώθηκε το ναυάγιο συνεχίζονται με στόχο τον εντοπισμό των 16 αγνοουμένων.
Οι αρμόδιες ομάδες επιχειρούν στην περιοχή, ενώ οι προσπάθειες επικεντρώνονται στον εντοπισμό και την ανάσυρση τυχόν επιπλέον θυμάτων.
Η τραγωδία εξακολουθεί να συγκλονίζει, καθώς ο απολογισμός παραμένει βαρύς και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των ανθρώπων που αγνοούνται.