Από το Προεδρικό στον… παλουζέ: Ο Χριστοδουλίδης έπιασε την κουτάλα μαζί με πολίτες - Φωτογραφία

Από το Προεδρικό στον… παλουζέ: Ο Χριστοδουλίδης έπιασε την κουτάλα μαζί με πολίτες - Φωτογραφία

Μια διαφορετική και πιο ανθρώπινη στιγμή καταγράφηκε στο Τρόοδος, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Πάμε Τρόοδος 3».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, βρέθηκε μαζί με πολίτες σε ένα από τα βιωματικά εργαστήρια της διοργάνωσης, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα της κυπριακής παράδοσης: τον παλουζέ.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην παρασκευή, σε ένα ιδιαίτερα χαλαρό στιγμιότυπο μακριά από το συνηθισμένο σκηνικό των επίσημων συναντήσεων.

Η μεγάλη κατσαρόλα, η ξύλινη κουτάλα και τα ποτηράκια με τον φρεσκοφτιαγμένο παλουζέ έκλεψαν για λίγο την παράσταση, με την παρέα να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό.

Η στιγμή εντάσσεται στο κλίμα του «Πάμε Τρόοδος 3», όπου παραδοσιακές γεύσεις και τέχνες της κυπριακής υπαίθρου είχαν την τιμητική τους.

Μια εικόνα διαφορετική από εκείνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτή τη φορά με άρωμα… κυπριακής παράδοσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE