Χάλασε την «πίντα» των μαθητών η Αστυνομία – Έβαλαν φωτιά σε κάδους στη Λευκωσία (VIDEO)

Χάλασε την «πίντα» των μαθητών η Αστυνομία – Έβαλαν φωτιά σε κάδους στη Λευκωσία (VIDEO)

Επί ποδός βρισκόταν η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, σε όλες τις επαρχίες με αυξημένες περιπολίες με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σήμερα, για πάταξη του φαινομένου της λεγόμενης «πίντας» των μαθητών.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha «Καλημέρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρωνας Βύρωνος, επισήμανε ότι οι αρχές έλαβαν μέτρα και αποτράπηκε το «έθιμο» διανυκτέρευσης των μαθητών στα σχολεία μια μέρα πριν από την επανέναρξη των σχολείων.

«Χθες το βράδυ είχαμε περιπολίες σε όλα τα σχολεία σε όλες τις επαρχίες. Μόνο στη Λευκωσία εντοπίστηκαν τρία περιστατικά τα οποία επιλήφθηκαν οι αρχές άμεσα με μικρές εστίες πυρκαγιάς σε καλάθους εντός και εκτός των σχολείων», ανέφερε.

Ευτύχημα είναι ότι δεν προέκυψε κάτι πιο σοβαρό, σύμφωνα με τον κ. Βύρωνος.

Οι περιπολίες στα σχολεία συνεχίζονται και σήμερα, όπως ανέφερε ο κ. Βύρωνος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE