Επεισοδιακή νύχτα για γυναίκα - Την συνέλαβαν δύο φορές σε διάστημα ωρών, ποιος ο λόγος

Επεισοδιακή νύχτα για γυναίκα - Την συνέλαβαν δύο φορές σε διάστημα ωρών, ποιος ο λόγος

Δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ωρών συνελήφθη χθες, Τετάρτη 48χρονη στην Πέγεια, για παρακοή δικαστικού διατάγματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 48χρονη συνελήφθη αρχικά από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 5.20 το απόγευμα, καθώς φέρεται να παραβίασε διάταγμα δικαστηρίου, το οποίο της απαγορεύει να πλησιάζει και να εισέρχεται σε συγκεκριμένο υποστατικό στην Πέγεια.

Το συγκεκριμένο υποστατικό τελούσε στο παρελθόν υπό τη διαχείριση της 48χρονης, ωστόσο, στο παρόν στάδιο, βρίσκεται υπό τη διαχείριση άλλου προσώπου, βάσει δικαστικού διατάγματος.

Η 48χρονη οδηγήθηκε στην Αστυνομία και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γύρω στις 8.20 το βράδυ φέρεται να επέστρεψε στο υποστατικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου για παρακοή του ίδιου δικαστικού διατάγματος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση, ενώ η 48χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου, όπου αναμένεται να κατηγορηθεί για την παρακοή του διατάγματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Συνάντηση με τις Τεχνικές Επιτροπές Νεολαίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αλλά και με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, θα έχουν οι δύο ηγέτες μετά το νέο τους τετ-α-τετ.

BEST OF TOTHEMAONLINE