LIKE ONLINE

Νέα καινοτομία από την Lenovo

Νέα καινοτομία από την Lenovo

Κάθε κατασκευαστής υπολογιστών προσπαθεί να δημιουργήσει το τέλειο tablet που κάνει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Τώρα ήρθε η ώρα της Lenovo.

Στην έκθεση τεχνολογίας CES, η Lenovo παρουσιάζει το tablet ThinkPad X1. Πρόκειται για tablet 12 ιντσών που τροφοδοτείται από IntelCore m7 chipset, αλλά έχει επίσης κάτι περισσότερο απ' αυτό.
η λειτουργικότητά του διευρύνεται με την προσθήκη τριών αξεσουάρ: 

Όποτε ο χρήστης χρειαστεί περισσότερη ενέργεια, προσθέτει το άρθρωμα «παραγωγικότητας» που αυξάνει την αυτονομία της ταμπλέτας στις 15 ώρες συνολικά -η ονομαστική αυτονομία του X1 είναι 10 ώρες.
Όποτε ο χρήστης χρειαστεί να κάνει μια παρουσίαση, προσαρτά το άρθρωμα του «παρουσιαστή», έναν μικρό προβολέα με θύρα HDMI και

Τέλος, στο πίσω μέρος του ThinkPad X1 Tablet προσαρμόζεται η κάμερα Intel RealSense που έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να σκανάρει τρισδιάστατα αντικείμενα, απομονώνοντας το προσκήνιο από το παρασκήνιο.
Το πληκτρολόγιο του ThinkPad X1 Tablet προσαρμόζεται σε τρεις θέσεις για άνεση στην πληκτρολόγηση, επιτρέπει την αξιοποίηση των ταχύτερων δικτύων κινητής τηλεφωνίας LTE Advanced και το πίσω του μέρος είναι αποσπώμενο ώστε να καταστήσει ευκολότερη την αντιμετώπιση βλαβών αλλά και η αναβάθμιση, στοιχεία άγνωστα στον κόσμο των tablet. 

Το νέο tablet της Lenovo βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Core m7, θα αρχίσει να διατίθεται από το Φεβρουάριο αντί 900 περίπου δολαρίων και τα επιμέρους αρθρώματα θα ακολουθήσουν από τον Μάιο, με εξαίρεση το Productivity Module το Φεβρουάριο ($149). Το Projector Module θα πωλείται αντί 279 δολαρίων και το 3D Imaging Module με την κάμερα βάθους της Intel αντί $149, δηλαδή με πλήρη εξοπλισμό το κόστος για το αρθρωτό tablet της Lenovo φτάνει τα 1.476 δολάρια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στη σύλληψη 23χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη χθες το πρωί, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top