«Ο Γάρος της Ημέρας»: Δεν πίστευε στα μάτια του όποιος είδε πού πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του - Δείτε φωτογραφία

«Ο Γάρος της Ημέρας»: Δεν πίστευε στα μάτια του όποιος είδε πού πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του - Δείτε φωτογραφία

Για ακόμη μία φορά, η αδιαφορία απέναντι στους κανόνες στάθμευσης έρχεται στο προσκήνιο, με μια μοτοσικλέτα να βρίσκεται παρκαρισμένη σε χώρο που προορίζεται αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί καταγράφει τη μοτοσικλέτα σταθμευμένη σε θέση ΑμεΑ, καταλαμβάνοντας έναν χώρο που είναι απαραίτητος για την εξυπηρέτηση συμπολιτών μας που τον χρειάζονται πραγματικά.

Το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς οι θέσεις ΑμεΑ δεν αποτελούν «βολικές» θέσεις στάθμευσης για όποιον θέλει να αφήσει για λίγο το όχημά του, αλλά προβλέπονται για συγκεκριμένη χρήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE