Τρόμος μέρα μεσημέρι – Στο Νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο

Τρόμος μέρα μεσημέρι – Στο Νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) στην High Street του Μπρόμλεϊ, όπως επιβεβαίωσε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου. 

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οχήματα έκτακτης ανάγκης και παραϊατρικοί μαζί με αεροασθενοφόρο του Λονδίνου στις 14:19 BST την Πέμπτη.

Η High Street είναι προς το παρόν κλειστή και στις δύο κατευθύνσεις από τη Ringers Road έως την Ethelbert Road.

Μια μάρτυρας, η διευθύντρια του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών «Merkur Slots», υποστήριξε ότι είδε «μια συμπλοκή να ξεσπά» στην οδό High Street. Η ίδια ανησύχησε «πολύ» και κλείδωσε τρεις πελάτες μέσα στο κατάστημα, ώστε να περιμένουν μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Οι πελάτες παρέμειναν μέσα και ότι το κατάστημα παρέμενε κλειστό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.