Τρόμος μέρα μεσημέρι – Στο Νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο

Τρόμος μέρα μεσημέρι – Στο Νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) στην High Street του Μπρόμλεϊ, όπως επιβεβαίωσε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου. 

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οχήματα έκτακτης ανάγκης και παραϊατρικοί μαζί με αεροασθενοφόρο του Λονδίνου στις 14:19 BST την Πέμπτη.

Η High Street είναι προς το παρόν κλειστή και στις δύο κατευθύνσεις από τη Ringers Road έως την Ethelbert Road.

Μια μάρτυρας, η διευθύντρια του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών «Merkur Slots», υποστήριξε ότι είδε «μια συμπλοκή να ξεσπά» στην οδό High Street. Η ίδια ανησύχησε «πολύ» και κλείδωσε τρεις πελάτες μέσα στο κατάστημα, ώστε να περιμένουν μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Οι πελάτες παρέμειναν μέσα και ότι το κατάστημα παρέμενε κλειστό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE