Έλεγχοι-«σκούπα» στην Πάφο: Έξι φύλακες πιάστηκαν να παρανομούν - Στο στόχαστρο και οι εταιρείες

Έλεγχοι-«σκούπα» στην Πάφο: Έξι φύλακες πιάστηκαν να παρανομούν - Στο στόχαστρο και οι εταιρείες

Έξι πρόσωπα, καθώς και οι εταιρείες που τα εργοδοτούσαν, καταγγέλθηκαν στην επαρχία Πάφου για παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για πάταξη της παράνομης εργοδότησης φυλάκων και φρουρών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη μεταξύ των ωρών 10:00 και 14:00, σε παγκύπρια βάση.

Στην επαρχία Πάφου, αρμόδια μέλη προχώρησαν σε ελέγχους σε 24 υποστατικά και επιχειρήσεις όπου εργοδοτούνταν φύλακες ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα τα οποία φέρεται να παραβίαζαν την ισχύουσα νομοθεσία που διέπει την εργοδότηση και άσκηση καθηκόντων φύλακα ή φρουρού ασφαλείας.

Τόσο τα έξι πρόσωπα όσο και οι εταιρείες που τα εργοδοτούσαν καταγγέλθηκαν για τις σχετικές παραβάσεις, ενώ οι έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο των ενεργειών των αρμόδιων αρχών για αντιμετώπιση της παράνομης εργοδότησης στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.