LIFESTYLE

Ρεπόρτερ έχασε το μαγιό της κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης

Ρεπόρτερ έχασε το μαγιό της κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης

Η άτυχη στιγμή μιας ρεπόρτερ-παρουσιάστριας από τη Χιλή έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η δημοφιλής στη χώρα της παρουσιάστρια Bernardita Middleton ήταν στην παράκτια πόλη της Reñaca όταν οι συνάδελφοί της από το στούντιο την προκάλεσαν να τολμήσει να κάνει μια βουτιά στα περίφημα ψυχρά νερά του Ειρηνικού.

Η Bernardita, η οποία παρουσιάζει στην Χιλιανή τηλεόραση την εκπομπή «Καλημέρα» εξήγησε πώς είχε φορέσει το μπικίνι της για παν ενδεχόμενο αλλά ότι είχε συννεφιά και ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα της έλεγαν να βουτήξει. «Στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο μπω στο νερό και δεν είχα δέσει σφιχτά τα λουριά για να κρατήσει το μαγιό σταθερά στη θέση του» δήλωσε η νεαρή κοπέλα και πρόσθεσε «Στη συνέχεια μου είπαν να μπω στο νερό και έτσι έκανα». Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να δέχεται την «πρόκληση», να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει στα παγωμένα νερά. Καθώς σηκώνεται όμως από τη βουτιά ένα κύμα... παρασύρει το πάνω μέρος από το μαγιό της το οποίο φεύγει προς τα κάτω και με αστραπιαίες κινήσεις το μαζεύει αμέσως στη θέση του.

Το περιστατικό έγινε το θέμα της ημέρας στα τοπικά μέσα αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα εξαπλώνοντας τη φήμη της παρουσιάστριας παγκοσμίως πολύ γρήγορα. Η ίδια είπε γελώντας ότι τα κύματα στην παραλία είναι πολύ «άτακτα» και αυτό συμβαίνει συχνά οπότε πρέπει να προσέχεις κάθε φορά να μαζέψεις το πάνω μέρος του μαγιό σου γρήγορα. Παρά το ατυχές γεγονός η ρεπόρτερ-παρουσιάστρια το αντιμετώπισε με χιούμορ αφού ευτυχώς δεν αποκαλύφθηκε κάποιο απόκρυφο σημείο μπροστά στην κάμερα!

Δείτε το βίντεο…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top