Έξω φρενών οι Απολλωνίστες! Ζητούν να φύγουν πρόεδρος και προπονητής παρά ο Μερκής

Έξω φρενών οι Απολλωνίστες! Ζητούν να φύγουν πρόεδρος και προπονητής παρά ο Μερκής

Η είδηση ότι ο Μερκής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και υπηρέτησε για μία και πλέον δεκαετία έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Πως υποδέχτηκαν οι Αποελίστες την μεταγραφή Μερκή; «Να μην περάσει ούτε έξω που τον Αρχάγγελο» - «Μια καλή λύση για Ιανουάριο»

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΜΕΡΙΔΑ οπαδών του Απόλλωνα εκφράζεται έντονα η δυσαρέσκεια τους για την εξέλιξη αυτή, αφού ο 31χρονος αμυντικός είναι γνήσιος Απολλωνίστας αλλά και η σημαία της ομάδας.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να φύγει ο Πέδρο Εμάνουελ ή ακόμα και ο Πρόεδρος της ομάδας παρά να αποχωρήσει ο Μερκής.

Διαβάστε επίσης: Βούιξε η Λεμεσός: «Μιλά με ΑΠΟΕΛ ο Μερκής»! Τι ισχύει

Ήδη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τηλέφωνο του Γιώργου Μερκή αλλά και η Fan page του στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα που καλούν τον 31χρονο αμυντικό να παραμείνει στην ομάδα και να μην τους προδώσει!

Για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Γιώργαρου…..

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE