Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος ΙΠΠΟΔΑΜΟΣ και θα παραμείνει ανοικτή για 45 ημέρες, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2026 έως και τις 29 Οκτωβρίου 2026.
Ο ΕΟΑ Λεμεσού καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να μεριμνήσουν για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεών τους, οι οποίες θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες και να πληρούν όλες τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 29η Οκτωβρίου 2026.
Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ημερομηνίας, δεν θα γίνονται αποδεκτές νέες πολεοδομικές αιτήσεις για εμπορικές αναπτύξεις ΑΠΕ εντός των ΚΠΒ, μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της Πολιτικής ΑΠΕ των ΚΠΒ.
Ο ΕΟΑ Λεμεσού επισημαίνει ότι αιτήσεις που δεν είναι πλήρως συμπληρωμένες ή δεν πληρούν τις προβλεπόμενες απαιτήσεις ενδέχεται να μην παραληφθούν.
Παράλληλα, σε περίπτωση που έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η εκ νέου υποβολή των αιτήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, επομένως, να ολοκληρώσουν έγκαιρα τη διαδικασία και να διασφαλίσουν ότι οι αιτήσεις τους πληρούν όλες τις απαιτήσεις πριν από την υποβολή τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




