VIDEO: Άνοιξαν πυρ στη Λινόπετρα και εξαφανίστηκαν – Πέντε κάλυκες στο σημείο - Τι εξετάζουν οι Αρχές

VIDEO: Άνοιξαν πυρ στη Λινόπετρα και εξαφανίστηκαν – Πέντε κάλυκες στο σημείο - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες των Αρχών για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε κτίριο στη Λινόπετρα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έρικας Καβάζη στον Alpha, από τη σκηνή οι Αρχές εντόπισαν και περισυνέλεξαν πέντε κάλυκες, οι οποίοι αναμένεται να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο των εξετάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ μέλη της Αστυνομίας συνεχίζουν τις επιτόπιες εξετάσεις, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:50 το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο κτίριο στη Λινόπετρα, όπου στεγάζονται τα γραφεία εταιρείας αλλοδαπού προσώπου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν δύο και προσέγγισαν το σημείο με μοτοσικλέτα. Ακολούθως φέρεται να άνοιξαν πυρ, πλήττοντας τη γυάλινη είσοδο και τις τζαμαρίες του κτιρίου, πριν διαφύγουν από τη σκηνή.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, με τους ανακριτές να συλλέγουν στοιχεία που ενδέχεται να βοηθήσουν στη διερεύνηση της υπόθεσης και στον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE