Θρήνος για τον 47χρονο Στάθη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αχαΐα

Θρήνος για τον 47χρονο Στάθη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αχαΐα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κάτω Αχαΐα για τον θάνατο του 47χρονου Στάθη σε τροχαίο δυστύχημα στην μίνι περιμετρική Πατρών τα ξημερώματα της Κυριακής (20/9).

Ο 47χρονος μοτοσικλετιστής, με καταγωγή από την Κάτω Αχαΐα, σκοτώθηκε ανήμερα της γιορτής του, όπως αναφέρει το tempo24.news. Ο 47χρονος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία και είχε επαγγελματική παρουσία στον χώρο των ηλεκτρικών ειδών. Το όνομά του είχε συνδεθεί και με γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Πάτρα, ενώ είχε παρουσία και στην κοινωνική ζωή της περιοχής, σύμφωνα με το pelop.gr.

Το τροχαίο έγινε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, κινούμενη με κατεύθυνση προς τα Ταμπάχανα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν υπό διερεύνηση. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE