Live Cooking Event με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου στο METRO Αγλαντζιάς

Live Cooking Event με τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου στο METRO Αγλαντζιάς

Τα METRO προσκαλούν το κοινό σε ένα ακόμη ξεχωριστό Live Cooking Event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 στο METRO Αγλαντζιάς.

Από τις 11:00 έως τις 13:00, ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου θα μαγειρεύει ζωντανά μέσα από την κινητή κουζίνα των METRO, παρουσιάζοντας δημιουργικές συνταγές και μοιράζοντας χρήσιμα μυστικά και τεχνικές για την καθημερινή μαγειρική.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία των συνταγών, να απολαύσουν δωρεάν γευστικές δοκιμές και να πάρουν νέες ιδέες και έμπνευση για τη δική τους κουζίνα.

Τα Live Cooking Events των METRO συνεχίζουν το ταξίδι τους, δημιουργώντας όμορφες στιγμές γύρω από τη γεύση και δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους σεφ, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να ανακαλύψει χρήσιμα μυστικά μαγειρικής.

📍 METRO Αγλαντζιάς
🗓 Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026
⏰ 11:00 – 13:00

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE