Τροχαίο στη Πάφο: Σε πάσσαλο της ΑΗΚ προσέκρουσε το σκυβαλοφόρο πριν ανατραπεί - Όλα τα νεότερα

Τροχαίο στη Πάφο: Σε πάσσαλο της ΑΗΚ προσέκρουσε το σκυβαλοφόρο πριν ανατραπεί - Όλα τα νεότερα

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αχέλεια, στην επαρχία Πάφου, με σκυβαλοφόρο όχημα να ανατρέπεται σε χωράφι.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, πριν από την ανατροπή, το σκυβαλοφόρο προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και στη συνέχεια κατέληξε σε χωράφι, όπου και ανατράπηκε.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και δύο συνεπιβάτες του οχήματος. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ομάδα και όχημα διάσωσης, ωστόσο τα τρία άτομα είχαν ήδη αποπαγιδευτεί πριν από την άφιξη των μελών της.

Στην περιοχή έσπευσε επίσης συνεργείο της ΑΗΚ για τη διαχείριση της ζημιάς που προκλήθηκε στον πάσσαλο.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE