LIFESTYLE

«Πυρετός» για τον νικητή του Mr. Cyprus! - Ποιος αξίζει να πάρει τον τίτλο; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Πυρετός» για τον νικητή του Mr. Cyprus! - Ποιος αξίζει να πάρει τον τίτλο; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την Κυριακή (10/01) στις 9.20 το βράδυ, ο μεγάλος τελικός για τα ανδρικά καλλιστεία....

Οι προβολείς των πρώτων ανδρικών καλλιστείων «Mr Cyprus» ετοιμάζονται να σβήσουν και η Έβελυν Καζαντζόγλου, ετοιμάζεται να στέψει τον ομορφότερο άνδρα της Κύπρου. Θα είναι ο Χάρης Ιωάννου ή ο Manuel Μοδέστου ο πρώτος άνδρας μοντέλο που θα διακριθεί μέσα από τη διαδικασία των καλλιστείων και θα στεφθεί ο μεγάλος νικητής;

Ή το τελικό αποτέλεσμα θα ανατρέψει τα προγνωστικά και τα αουτσάιντερ θα κερδίσουν τη μάχη;  Γνωστοί και άγνωστοι ρίχθηκαν από την περασμένη βδομάδα στην αρένα για προώθηση του δικού τους υποψηφίου με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παίρνουν φωτιά καθώς ο νικητής είναι θέμα «τηλεφωνικής»… υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top