Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Σουηδίας - Εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών σε αποσκευή

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Σουηδίας - Εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών σε αποσκευή

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής (10/01) σε αεροδρόμιο της Σουηδίας, τμήμα του οποίου εκκενώθηκε όταν εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών υλών σε μία αποσκευή.

«Οι αίθουσες αναχωρήσεων και αποσκευών εκκενώθηκαν, κάτι που επηρεάζει τις αναχωρήσεις αλλά όχι και τις αφίξεις», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ρόλαντ Λίντκβιστ. Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης-Σκάφστα, το πέμπτο σε μέγεθος στη Σουηδία. Το αεροδρόμιο αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για πτήσεις εταιρειών χαμηλού κόστους και για τη μεταφορά εμπορευμάτων.

«Η ύποπτη αποσκευή ανήκει σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία συνεργάζεται μαζί μας. Λέει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ουσία αυτή στην τσάντα της», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια ομάδα πυροτεχνουργών αναμένεται στο αεροδρόμιο το οποίο απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν για τρίτη ημέρα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίες μετά τους ελέγχους που διενήργησαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στα Λειβάδια, εντόπισαν νέα κρούσματα του αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE