Λεμεσός: Μπράβο τους! Έφτιαξαν την καλύτερη βιτρίνα μαγαζιού και πήραν το πρώτο βραβείο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Λεμεσός: Μπράβο τους! Έφτιαξαν την καλύτερη βιτρίνα μαγαζιού και πήραν το πρώτο βραβείο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα είχε το κατάστημα «Λίγο απ’όλα» στη Λεμεσό και γιατί όχι, αφού η πρωτοποριακή διακόσμηση του, άρεσε σε όλους!

Πάντα μας εκπλήσσει ο Δήμος Λεμεσού με τους πρωτοποριακούς του διαγωνισμούς και χαιρόμαστε ιδιαίτερα.

Το κατάστημα «Λίγο απ΄όλα» κέρδισε τον διαγωνισμό της Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, στόχος του δήμου η καθιέρωση του διαγωνισμού.

 

Έντεκα (11) καταστήματα εντός των δημοτικών ορίων Λεμεσού δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό για την καλύτερη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, που προκήρυξε ο Δήμος Λεμεσού.

Τριμελής επιτροπή που συνίστατο από τον κ. Εύρο Αλεξάνδρου, Πρόεδρο του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού – αρχιτέκτονα, τον κ. Μάριο Ιωαννίδη, Πρόεδρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) και την κα. Εύη Σολομωνίδου, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, αποφάσισε την απονομή των τριών βραβείων (υπό τη μορφή τιμητικών πλακετών) στα ακόλουθα καταστήματα:

Λίγο απ’ Όλα (Βασιλέως Κωνσταντίνου 54) Α΄ Βραβείο

Bow by Kate (Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 130) Β΄ Βραβείο

Fashion Label (Ανεξαρτησίας 18) Γ΄ Βραβείο

Στόχος του Δήμου Λεμεσού είναι η καθιέρωση του διαγωνισμού για την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE