Πύραυλος σε ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα -Τρεις νεκροί

Πύραυλος σε ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα -Τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ δέκα τραυματίστηκαν, καθώς πύραυλος έπληξε ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στην Υεμένη.

Το ιατρικό κέντρο βρίσκεται στην πόλη Ράζεχ στην επαρχία Σάαντα.

Η εκπρόσωπος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν επρόκειτο για αεροπορική επιδρομή και αν τα θύματα ήταν ασθενείς ή μέλη της οργάνωσης.

Λίγους μήνες πριν, τον Οκτώβριο, ακόμα ενα κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα  είχε πληγεί από αεροπορική επιδρομή, με απολογισμό δυο τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE