ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τρία κιλά εκρηκτικών υψηλής ισχύος κλάπηκαν από την Ε.Φ. – Έτοιμα για χρήση!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τρία κιλά εκρηκτικών υψηλής ισχύος κλάπηκαν από την Ε.Φ. – Έτοιμα για χρήση!

Μεγάλη ποσότητα εκρηκτική ύλης υψηλής ισχύος βρίσκεται κρυμμένη και είναι… έτοιμη για χρησιμοποίηση από ανθρώπους του υπόκοσμου.

Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για 3 κιλά εκρηκτικής ύλης τύπου SEMTEX που χρησιμοποιείται κυρίως από μονάδες καταδρομών και έχουν κλαπεί από αποθήκη στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι άτομα του κυπριακού υποκόσμου σκοπεύουν να τα «επιστρατεύσουν» στην… μάχη της νύχτας.

Η πιο πάνω πληροφορία έχει διαβιβαστεί και στην αστυνομία και μάλιστα σε υψηλόβαθμα στελέχη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE