Προσφορά-έκπληξη από γνωστή αεροπορική εταιρεία - 1+1 εισιτήριο για ταξίδια μέχρι τον Μάρτιο

Προσφορά-έκπληξη από γνωστή αεροπορική εταιρεία - 1+1 εισιτήριο για ταξίδια μέχρι τον Μάρτιο

Μια προσφορά για όσους θέλουν να οργανώσουν την επόμενη απόδρασή τους ανακοίνωσε η SKY express, δίνοντας τη δυνατότητα σε δύο άτομα να ταξιδέψουν μαζί, με τον δεύτερο επιβάτη να εξασφαλίζει δωρεάν την αξία του ναύλου.

Η προσφορά ενεργοποιείται με τον κωδικό ONEPLUSONE και αφορά συγκεκριμένους προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, οι Βρυξέλλες, η Λυών, το Κάιρο και η Λάρνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους μέχρι σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2026, στις 23:59, ενώ τα ταξίδια μπορούν να πραγματοποιηθούν από 10 Νοεμβρίου 2026 έως και 15 Μαρτίου 2027.

Η προσφορά αφορά ταξίδια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα και εφαρμόζεται στους ναύλους SKY Joy+ και SKY Enjoy. Ο δεύτερος επιβάτης πληρώνει μόνο τους φόρους αεροδρομίου, ενώ η αξία του ναύλου παρέχεται χωρίς χρέωση.

Ο κωδικός ONEPLUSONE θα πρέπει να καταχωρηθεί κατά την αναζήτηση του δρομολογίου, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της SKY express.

Οι προορισμοί

Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από και προς:

Άμστερνταμ (AMS)
Βρυξέλλες (BRU)
Λυών (LYS)
Βαρκελώνη (BCN)
Κάιρο (CAI)
Αθήνα – Λάρνακα (ATH–LCA)
Λάρνακα – Θεσσαλονίκη (LCA–SKG)

Ισχύει τόσο για απευθείας πτήσεις όσο και για πτήσεις με ανταπόκριση, ενώ περιλαμβάνονται δωρεάν χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν ισχύει για την περίοδο από 20 Δεκεμβρίου 2026 έως και 8 Ιανουαρίου 2027.

Παράλληλα, δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες, ενώ οι προορισμοί των άγονων γραμμών εξαιρούνται.

Η έκπτωση εφαρμόζεται στον ναύλο και όχι στους φόρους του εισιτηρίου. Σε περίπτωση αλλαγής εισιτηρίου εκτός της περιόδου της προσφοράς, εφαρμόζονται οι όροι της αντίστοιχης κατηγορίας ναύλου χωρίς την έκπτωση.

Η προσφορά αποτελεί ουσιαστικά μια ευκαιρία για δύο άτομα να οργανώσουν από τώρα ένα ταξίδι για τους επόμενους μήνες, με επιλογές από ευρωπαϊκές πόλεις μέχρι τη Λάρνακα και το Κάιρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE