ΔΗΣΥ: Συνεδριάζει εκτάκτως η ηγεσία το μεσημέρι – «Σεισμός» μετά την εξαγγελία Αβέρωφ

ΔΗΣΥ: Συνεδριάζει εκτάκτως η ηγεσία το μεσημέρι – «Σεισμός» μετά την εξαγγελία Αβέρωφ

Συνεδριάζει σήμερα η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού μετά και την εξαγγελία της υποψηφιότητας του τέως Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, για τις προεδρικές εκλογές. 

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, χθες, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας επί του θέματος. 

Η σημερινή σύσκεψη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, η οποία ήταν ήδη προγραμματισμένη, θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή του ανακοίνωση, ο ΔΗΣΥ ανέφερε ότι η μοναδική οδός για τη διεκδίκηση του χρίσματος του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι οι θεσμοθετημένες καταστατικές διαδικασίες του κόμματος, προσθέτοντας ότι ο κ. Νεοφύτου γνωρίζει τη σημασία των διαδικασιών και της συλλογικής απόφασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE