ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτρεχε πάλι η Πυροσβεστική – Κατέσβησε δυο πυρκαγιές σε οικίες

Έτρεχε πάλι η Πυροσβεστική – Κατέσβησε δυο πυρκαγιές σε οικίες

Σε 15 κλήσεις για βοήθεια,8 πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 κλήση ασθενοφόρου ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 την Κυριακή μέχρι και η ώρα 06.00 τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας, η ώρα 15.41 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Μαζωτός στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό της Ε.Μ.Α.Κ στη Κοφίνου και η ώρα 16.12 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε κουζίνα διώροφης ιδιωτικής κατοικίας στην οδό Ευρώπης 13, στο χωριό Μαζωτός.

Από τη φωτιά και τη θερμότητα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό της κουζίνας και ελαφρότερες στην βαφή των τοίχων ολόκληρης της οικίας. Έγινε χρήση αυλών νερού και Αναπνευστικών Συσκευών. Η πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές πέραν των πέντε χιλιάδων ευρώ προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή υγραερίου.

Η ώρα 20.02 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Σωτήρα στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Μονοβόλικου και η ώρα 20.40 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξύλινη στέγη ιδιωτικής κατοικίας στην οποία υπήρχε σοφίτα με διάφορα προσωπικά αντικείμενα, στην οδό Βασίλειας και Βαβυλά αρ. 25 στο χωριό Καντού. Από την πυρκαγιά η οποία οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή/λειτουργία της καπνοδόχου τζακιού της οικίας προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.

 Η ώρα 20.09 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε   όχημα στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς "ΑΛΦΑΜΕΓΑ" στην οδό Αγίας Φυλάξεως στον Κάψαλο Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό  Αγίου Ιωάννη "Λοχία Βασίλη Κρόκου" και η ώρα 20.25 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW525   το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς "ΑΛΦΑΜΕΓΑ" στην οδό Αγίας Φυλάξεως στον Κάψαλο. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλισε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλισε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top