Πιστοί στις διεκδικήσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ

Πιστοί στις διεκδικήσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ

Την αποφασιστικότητά τους να προασπίσουν το δημόσιο χαρακτήρα της ΑΗΚ, διατράνωσαν τη Δευτέρα (11/01) οι εργαζόμενοι του οργανισμού.

Οι συγκεκριμένοι, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ στη Λευκωσία, λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου. Εκεί, θα ληφθεί απόφαση επί της πρότασης του αρμόδιου Υπουργείου, για κατ` αρχήν ιδιοκτησιακό διαχωρισμό της ΑΗΚ.

Εργαζόμενοι της ΑΗΚ κατέφτασαν απ` όλες τις πόλεις και επαρχίες με λεωφορεία και κατέκλυσαν το ισόγειο και τον προαύλιο χώρο των κτιρίων της ΑΗΚ.

«Δεν θα τους περάσει, οι εργαζόμενοι θα είναι εμπόδιο είτε τους αρέσει είτε όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΑΗ ΣΕΚ Αντρέας Πανόρκος.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 11:00, με τους εργαζόμενους να επιστρέφουν ομαλά στους χώρους εργασίας τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE