Χρίστου: «Το Εθνικό Συμβούλιο πρέπει να αποφασίσει στο σύνολό του για μια νέα πορεία»

Χρίστου: «Το Εθνικό Συμβούλιο πρέπει να αποφασίσει στο σύνολό του για μια νέα πορεία»

Την ανάγκη αλλαγής στρατηγικής στο Κυπριακό επανέλαβε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, μετά την ολοκλήρωηση του Εθνικού Συμβουλίου.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Νέα Υόρκη, υποστήριξε ότι, παρά την «καλή πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας» και τις προτάσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, «η τουρκική αδιαλλαξία δεν επιτρέπει στην παρούσα φάση να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι».

«Δεν συμφωνούμε με τη ΔΔΟ» Ο Χρίστος Χρίστου επανέλαβε τη θέση του ΕΛΑΜ κατά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

«Θεωρούμε ότι πρέπει το Εθνικό Συμβούλιο στο σύνολό του να αποφασίσει για μια νέα πορεία, για μια νέα στρατηγική», δήλωσε, ζητώντας νέα βάση επίλυσης του Κυπριακού, η οποία, όπως είπε, «θα δικαιώνει τον Κυπριακό Ελληνισμό» και θα διασφαλίζει τις επόμενες γενιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE