Φ. Παναγιώτου: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Κύπριοι»

Φ. Παναγιώτου: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Κύπριοι»

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε Κύπριοι», δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος του κόμματος Άμεση Δημοκρατία, Φειδίας Παπαναγιώτου, ευχαριστώντας όλους τους στρατιώτες που υπηρετούν την πατρίδα τους και υπερασπίζονται τον κυπριακό λαό.

Σε δηλώσεις του μετά την στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την ημέρα ανεξαρτησίας στης Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Παναγιώτου σημείωσε ότι «σήμερα κλείνουμε 66 χρόνια ως Κυπριακή Δημοκρατία»

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Άμυνας, σημειώνοντας ότι «ήταν καταπληκτική η παρέλαση».

«Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους που παρέλασαν και ευχαριστώ σε όλους τους στρατιώτες μας που υπηρετούν την πατρίδα τους και υπερασπίζονται εμάς, τον Κυπριακό λαό», είπε ακόμη.  

Ο κ. Παναγιώτου ανέφερε ότι και ο ίδιος παρέλαυνε στο παρελθόν, «σχεδόν κάθε χρόνο».  

Τέλος, ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» σε όλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE