Συγκινητικό! Εστεμμένος του Mr Cyprus αφιέρωσε στον πατέρα του τον τίτλο που κέρδισε - Δείτε φωτογραφία

Συγκινητικό! Εστεμμένος του Mr Cyprus αφιέρωσε στον πατέρα του τον τίτλο που κέρδισε - Δείτε φωτογραφία

Ολοκληρώθηκε χθες (10 Ιανουαρίου 2016) , ο διαγωνισμός ομορφίας ανδρών Mr Cyprus.

Mπορεί μεγάλος νικητής των αντρικών καλλιστείων ανακηρύχθηκε ο Χάρης Ιωάννου,  ωστόσο ο Κρίστιαν Γεωργίου κέρδισε τον τίτλο Mr Photogenic, τον οποίο αφιέρωσε στον πατέρα του.

Συγκεκριμένα ο Κρίστιαν φόρεσε την κορδέλα με τον τίτλο, στον πατέρα του και ανάρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφωντας :

«Αυτόν τον Τίτλο τον αφιερώνω σε εσένα Πατέρα! Σε ευχαριστώ από καρδιάς που είσαι δίπλα μου σε κάθε στιγμή της ζωής μου, με στηρίζεις και με συμβουλεύεις πάντα για το καλό μου!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE