Δικαστική περιπέτεια για τον Δήμαρχο Δρομολαξιάς-Μενεού - Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Δικαστική περιπέτεια για τον Δήμαρχο Δρομολαξιάς-Μενεού - Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ποινική υπόθεση σε βάρος του Δημάρχου Δρομολαξιάς–Μενεού, Κύπρου Ανδρονίκου, καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζει κατηγορία για διάπραξη δόλου από δημόσιο λειτουργό που επηρεάζει το κοινό. Η υπόθεση αφορά ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook, τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, σκοπός ήταν να παρουσιαστούν όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο κείμενο ως επίσημη θέση του Δήμου, με σκοπό, σύμφωνα με την κατηγορία, να επηρεαστεί δυσμενώς η αντίληψη του κοινού για τον παραπονούμενο και να παραβλεφθεί η δημόσια και θεσμική του υπόσταση.

Ο Δήμαρχος καλείται να εμφανιστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 13 Νοεμβρίου 2026, στις 8:30 το πρωί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE