Προσοχή! Επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω ομίχλης (ΦΩΤΟ)

Προσοχή! Επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω ομίχλης (ΦΩΤΟ)

Πυκνή ομίχλη παρατηρείται απόψε βράδυ, Δευτέρας, 11 Ιανουαρίου στον αυτοκινητόδρομο

Σε πάρα πολλές περιοχές παγκύπρια επικρατεί ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Επίσης, το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και ολισθηρό λόγω των βροχοπτώσεων.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας — Λάρνακας επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα (εφόσον χρειάζεται).

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Oδικό Δίκτυο» .

*Η φωτογραφία στο δημοσίευμα είναι από τον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE