ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός ο άνθρωπος ξυλοκοπήθηκε από τον φονιά, Χρ. Θωμά και κατέληξε σε αναπηρικό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτός ο άνθρωπος ξυλοκοπήθηκε από τον φονιά, Χρ. Θωμά και κατέληξε σε αναπηρικό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική ειρωνεία; Όπως θέλετε πείτε το. Ο δράστης του τριπλού φονικού, Χριστάκης Θωμά, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα εντός της ημέρας (12/01) ενώπιον κακουργιοδικείου, όπου αντιμετωπίζει κατηγορία φόνου εκ προμελέτης των αδερφών Ντορζή και του Μιλτιάδους, είχε ακόμη μια υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού λίγο αργότερα!

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος κατηγορείται ότι στις 28 Νοεμβρίου του 2012, είχε ξυλοκοπήσει άγρια τον Γιώργο Αποστόλου στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με την ένορκο δήλωση του κ. Αποστόλου ενώ κατευθυνόταν με το όχημά του από τη Λάρνακα προς τη Λεμεσό, ο Θωμά τον παρενοχλούσε με το δικό του αυτοκίνητο. Ο δράστης του τριπλού φονικού, φερόταν να ανακόπτει συνεχώς την πορεία του Αποστόλου, να πηγαίνει ζιγκ ζαγκ και με λίγα λόγια να θέτει σε κίνδυνο την ζωή του μεσήλικα.

Το αποκορύφωμα –βάσει πάντα της καταγγελίας- ήταν όταν ο Θωμά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του Αποστόλου, να τον κάνει δηλαδή να σταματήσει στη λωρίδα ασφαλείας στα αριστερά.

Τότε ο Θωμά, ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου του… ταλαιπωρημένου οδηγού, του έσπασε τον ανεμοθώρακα με κλοτσιές και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη.

Ευτυχώς, το όλο γεγονός έγινε αντιληπτό από περιπολικό, το οποίο αμέσως σταμάτησε στη σκηνή. Ο δράστης, μόλις το κατάλαβε, τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν τα νούμερα του οχήματός του, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν αργότερα, ενώ ειδοποίησαν και ασθενοφόρο που μετέφερε τον Αποστόλου στις Πρώτες Βοήθειες.

Στην διαδικασία που έγινε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, ο Θωμά αρνήθηκε τις σχετικές κατηγορίες. Η διαδικασία στο Επαρχιακό για την υπόθεση του Αποστόλου, έγινε λίγο μετά την απαγγελία της κατηγορίας σε βάρος του Θωμά για το τριπλό φονικού.

Σημειώνεται ότι με βάση τα πιστοποιητικά που έχει ο Αποστόλου, τα κτυπήματα από τον Θωμά του προκάλεσαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα και να καταλήξει σε αναπηρικό καροτσάκι.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top