Χάρης Γεωργιάδης – Λίστα Λαγκάρτ: «Φορολογίες 35 εκατομμυρίων ευρώ έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας»

Χάρης Γεωργιάδης – Λίστα Λαγκάρτ: «Φορολογίες 35 εκατομμυρίων ευρώ έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας»

Φορολογίες σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, το συνολικό ποσό των οποίων ανέρχεται στα €35 εκατομμύρια έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός εξέφρασε ικανοποίηση για το ρυθμό της δουλειάς που διεξάγεται σε ό,τι αφορά το εν λόγω θέμα από τις φορολογικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίας των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ελέγχου και Θεσμών κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της δυνατότητας φορολογικού ελέγχου Κυπρίων καταθετών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο εξωτερικό, οι φορολογίες που έχουν επιβληθεί αφορούν 88 περιπτώσεις οι οποίες σχετίζονται με 85 λογαριασμούς που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Όπως εξήγησε οι φορολογίες αφορούν το οικονομικό έτος 2003.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE