Κυριάκος Πελεκάνος: Τι τον ανεβάζει... και τον βοηθά να σηκώνει τα κιλά;

Κυριάκος Πελεκάνος: Τι τον ανεβάζει... και τον βοηθά να σηκώνει τα κιλά;

Και όμως ακούει συγκεκριμένη μουσική όταν γυμνάζεται…

Ο Κυριάκος Πελεκάνος έκανε και πάλιν την ανατροπή, μιας και οι δηλώσεις του στο Down Town Κύπρου είναι άξιες συζήτησης. «Εγώ γυμνάζομαι με Παντελίδη… Χτες έβαλα το live Παντελίδης – Πάολα – Μαζωνάκης. Θεϊκό! Ξέρετε ότι σηκώνονται τα κιλά αμέσως;».

Ούτως ή άλλως ο γυμναστής αυτά ακούει όταν θέλει να κάνει διάθεση «Όταν θέλω να κάνω διάθεση θα βάλω σίγουρα Παντελίδη – Πάολα – Μαζωνάκη, όταν είμαι καλά θα βάλω Παπακωνσταντίνου , άμα έχει κόσμο trans ή house».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE