Διοικητική έρευνα για την απόδραση 18χρονου: Τι πήγε λάθος -Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Διοικητική έρευνα για την απόδραση 18χρονου: Τι πήγε λάθος -Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Διοικητική έρευνα σε σχέση με την απόδραση 18χρονου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας

Σε δηλώσεις του, ο Λειτουργός Επικοινωνίας, Κυριάκος Θεοδώρου, είπε ότι σήμερα το πρωί 18χρονος υπόδικος για υπόθεση κλοπής μεταφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για σκοπούς δικαστικής διαδικασίας.

Σημείωσε ότι μετά το πέρας της διαδικασίας και ενώ βρισκόταν σε ειδικά διαμορφωμένο αστυνομικό όχημα, τύπου κλούβα, στο χώρο του Δικαστηρίου κατάφερε γύρω στις 12:15 περίπου να αποδράσει.

«Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό του, ενώ εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Γύρω στις 14:20 περίπου ο 18χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Λάρνακας και συνελήφθη από μέλη της Ποδηλατικής Αστυνομίας», πρόσθεσε  

Στο πλαίσιο της απόδρασης, είπε ο κ. Θεοδώρου, ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε διοικητική έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβές συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η απόδραση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.