Άλλαξε επάγγελμα: Δίνουν €3.700 τον μήνα για νταντά στη Λεμεσό - Το ωράριο και τα ωφελήματα

Άλλαξε επάγγελμα: Δίνουν €3.700 τον μήνα για νταντά στη Λεμεσό - Το ωράριο και τα ωφελήματα

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε επάγγελμα, ίσως αυτή η αγγελία στη Λεμεσό να σας βάλει σε σκέψεις! Οικογένεια αναζητά νταντά πλήρους απασχόλησης για τη φροντίδα παιδιού μόλις 17 μηνών, προσφέροντας μισθό που φτάνει περίπου τα €3.700 μεικτά τον μήνα.

Όχι, δεν πρόκειται για διευθυντική θέση ούτε για κάποια εξειδικευμένη εργασία σε πολυεθνική εταιρεία. Πρόκειται για θέση νταντάς, με απαραίτητη προϋπόθεση την εμπειρία και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η δουλειά, βέβαια, έχει τις απαιτήσεις της. Η ενδιαφερόμενη θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του μικρού παιδιού για έναν ολόκληρο χρόνο, με ημερομηνία έναρξης την 4η Ιανουαρίου 2027. Το ωράριο προβλέπει εργασία από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, οκτώ ώρες την ημέρα, με διάλειμμα για μεσημεριανό.

Με απλά λόγια, έξι ημέρες την εβδομάδα με ένα νήπιο 17 μηνών, το οποίο προφανώς δεν πρόκειται να περιμένει να ολοκληρωθεί το διάλειμμα για να ζητήσει την προσοχή του.

Το οικονομικό σκέλος, πάντως, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Η αμοιβή ανέρχεται στα €15 την ώρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και στα €20 την ώρα το Σάββατο, με τον μηνιαίο μισθό να υπολογίζεται περίπου στα €3.700 μεικτά ή €3.300 καθαρά.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται, επίσης, κοινωνικές ασφαλίσεις, ασφάλιση υγείας και 22 ημέρες πληρωμένης ετήσιας άδειας.

Για τα δεδομένα της κυπριακής αγοράς εργασίας, το ποσό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Σε μια περίοδο που πολλοί εργαζόμενοι κάνουν υπολογισμούς για να βγει ο μήνας, μια αγγελία για νταντά με απολαβές €3.300 καθαρά είναι λογικό να προκαλεί το ενδιαφέρον.

Βέβαια, όποιος σκέφτεται να στείλει βιογραφικό θα πρέπει να λάβει υπόψη και το εξαήμερο, αλλά και το γεγονός ότι η φροντίδα ενός τόσο μικρού παιδιού απαιτεί συνεχή προσοχή, υπομονή και αρκετή ενέργεια.

Με λίγα λόγια, στη Λεμεσό η αναζήτηση νταντάς συνοδεύεται από μισθό που θα έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν αν τελικά βρίσκονται στο σωστό επάγγελμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως, σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι με ένα νήπιο συνοδεύεται από απολαβές που μόνο παιχνιδάκι δεν είναι!

Η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE