Η Καλομοίρα αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει!

Η Καλομοίρα αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει!

Τρίτο παιδάκι για την Καλομοίρα και η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη!

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειάς τους που όπως αποκάλυψε η ίδια στο youweekly «κατά 85% είναι κοριτσάκι».

Η γλυκιά μανούλα έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως περιγράφει: »Νιώθω αρκετά άρρωστη! Έχω πολλές ζαλάδες και ναυτίες. Η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ δύσκολη μέχρι τώρα και θα πρέπει να μείνω για λίγο καιρό ακόμα στο κρεβάτι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE