Γνωστός Δημοσιογράφος υποψήφιος Βουλευτής με το ΑΚΕΛ στη Λεμεσό!

Γνωστός Δημοσιογράφος υποψήφιος Βουλευτής με το ΑΚΕΛ στη Λεμεσό!

Έχει χρόνια δουλειάς στην πλάτη του ως μάχιμος δημοσιογράφος και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κυνηγήσει μια θέση στη Βουλή.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Μιχαλακάκο, που εργάζεται για χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό CAPITAL παρουσιάζοντας το πολιτικό ρεπορτάζ αλλά και δελτία ειδήσεων.

Ο Δημήτρης εδώ και λίγες ώρες (απομένει η επικύρωση από την Κ.Ε) ψηφίστηκε σε μυστική ψηφοφορία και διεκδικεί μια θέση στο κοινοβούλιο στις Βουλευτικές του 2016 με το ΑΚΕΛ στη Λεμεσό.

Εμείς να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE